Frågor och svar

Joyaskor kallas ofta för Världens mjukaste skor. Skorna har visat sig vara mycket effektiva mot problem som benhinneinflammation hälsporre, men även ha en lindrande effekt på personer med artros. Därutöver kan skorna lindra flertalet olika typer av fotsmärta och fotproblem.

Varför finns det flera olika sulor?

Joya-Skor har funnits i många år och arbetat för att möta alla kunder på bästa vis. För vissa passar det bättre med en mjuk och rund sula, medan andra mår bättre av platta skor. Det som de alla har gemensamt är att de förvandlar vilket hårt underlag som helst till mjuka, smidiga ytor att gå på. Det här är inte bara bekvämt för den som bär dem – utan också smärtlindrande och ibland rent av läkande.

Är Joya skor bara för vuxna?

Joya-skor finns i storlekarna 35 – 49. I första hand är det avsett för äldre personer, men alla – oavsett ålder – kan dra nytta av Världens mjukaste skor. Yngre personer kommer dock ha svårt att fylla skorna ordentligt, det hänger helt enkelt på skostorleken.

Varför bör vi gå på mjuka underlag?

Den moderna människan har, under hundratusentals år, i huvudsak gått på mjuka underlag. Våra kroppar har givetvis utvecklats därefter. Idag spenderar de flesta betydligt mer tid på asfalt och betong än på gräs. Det här är våra kroppar inte vana vid och det visar sig i form av exempelvis benhinneinflammation.

Joya skor simulerar ett mjukt underlag, när det i själva verket är hårda ytor du går på. Det här kommer göra dina fötter, och hela din kropp, betydligt gladare. Att dina fötter mår bra påverkar indirekt ditt allmänna välbefinnande i övrigt.

Tillverkar ni Joyaskor?

Nej, Joya har sin tillverkning utomlands men har återförsäljare i länder världen över. Det vi gör är att tillhanda information och forskning kring Joyas skor samt rekommenderar vilken modell som kan passa just dig bäst.